luni, mai 2

Usama Bin Laden ucis in timpul unor lupte cu U.S. Special Ops in Pakistan

http://a57.foxnews.com/static/managed/img/Politics/384/516/VERTICAL%20Usama%20holding%20Kalashnikov%20assault%20rifle.jpgSe pare ca timpurile in care traiesc nu inceteaza sa ma uimeasca. Zi de zi vad cum se scrie istoria sub ochii mei. Citeam azi pe foxnews acest articol:Usama Bin Laden Killed in Firefight With U.S. Special Ops Team in Pakistan despre eliminarea capului Al Qaeda - Usama Bin Laden in timpul unei confruntari cu 40 de luptatori din Navy SEAL. Trupul lui Bin Laden a fost inmormantat in mare iar autoritatile SUA avertizeaza despre posibile represalii la nivel global.



Pe de o parte, consider ca povestea e posibil sa fie pe bune... pe de alta parte, in lipsa unor dovezi concrete nu pot sa nu ma gandesc ca poate fi o modalitate eleganta de a justifica cele cateva milioane de dolari investite in gasirea lui Bin Laden si ca e posibil sa fie o schema politica care sa dea incredere in presedintele negru de la Casa Alba si oamenii sa rasufle usurati ca "dreptatea a fost facuta".

______________ 
Sunt nerabdator sa aflu ce parere ai despre materialele publicate pe acest blog si despre ce anume ti-ar place sa citesti pe viitor. Crezi ca ma poti ajuta sa dezvolt acest proiect?

2 comentarii:

  1. obama nu e base, usa nu e dela biserica, ai minti sotia ka te-ai despartit de amanta, ku kare te poate prinde a3zi in,pe,sub ... alegeti mobilieru din dormitor. apriciator deokamdata anonim

    RăspundețiȘtergere

Poti sa imi scrii aici parerea ta despre aceasta postare?